23948sdkhjf

Verden Rundt

Kort nyt fra den internationale transportverden. I dag om: DSV Spanien * Prisindex * Dachser i Luxembourg * Ny DFDS-service UK-Italien.
Daglig afgang til Spanien

Med Spanien Ekspres kan DSV Road pr. 1. marts 2011 tilbyde daglig afgang til Barcelona, Irun og Madrid fra terminalerne i Brøndby og Horsens. Denne service omfatter stykgods, part-loads og full loads. Der køres fortsat med faste rundtursbiler til og fra alle øvrige destinationer i Spanien - med både tørgods og temperaturreguleret gods.

Transportpriser steg 7.9 % i 2010

Capgemini Consulting og Transporeon har netop offentliggjort deres Transport Market Monitor 2010. Dette index viser, at transportpriserne i Europa er steget med 7,9 % i 2010. Priserne er endnu ikke steget til de priser, som herskede i 2008. Det forventes, at transportpriserne vil falde lidt i første kvartal 2011, men herefter stige i de følgende tre kvartaler.

Kilde: Truck Europe

Dachser åbner i Luxembourg

Dachser har åbnet en ny afdeling i Benelux-landene. Denne gang er det blevet til en filial i byen Grevenmacher i Luxembourg. Afdelingen omfatter en terminal på 2.600 kvadratmeter med 18 porte. Der skal ansættes 25 medarbejdere. Hermed har Dachser nu 10 afdelinger i Benelux-landene heraf fem i Holland og fire i Belgien.

Nyt tilbud på DFDS UK-rute

DFDS Logistics tilbyder nu en stykgodsservice fra Italien til England. Last indsamles i hele Italien til samlegods og transporteres derefter til UK som vejtransport eller med tog på fastsatte afgangstider hver fredag. Til denne service har DFDS oprettet et lager på 8.000 kvadratmeter ved Fagnano i nærheden af Milano. Det sikrer fuldstændig konsolidering, crossdocking og afhentningsservice i hele Italien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125