23948sdkhjf

Transportfirma søger sine rødder

Søndag den 1. maj 2011 fejrede K. Hansen Transport sit 115 års firmajubilæum - en god anledning til at sætte gang i et historiebogsprojekt.
- Siden sidste år har vi arbejdet på at kortlægge virksomhedshistorien for K. Hansen Transport siden starten i 1896. Og vi vil gerne have hjælp fra nogle af de tidligere ansatte, fortæller Karen M. Bredsten, der er HR- og kommunikationschef i K. Hansen Transport.

- Hvis der er nogle, der ligger du inde med en god, sjov eller interessant historie om firmaet, vil vi meget gerne høre nærmere.

- Formålet med bogen er en historisk dokumentation i form af virksomhedshistorien, men det er samtidig en præsentation af en ejerledet familievirksomhed, som igennem tiden har udviklet sig fra vognmandsforretning til topmoderne logistik- og servicevirksomhed.

Historisk materiale og interviews

Bogen vil blive baseret på kendt historisk materiale, ligesom der vil ske et godt supplement med fortællinger og sjove anekdoter fra tidligere og nuværende medarbejdere, familie, lokalsamfund osv.

Disse interviews vil blive gennemført i anden halvdel af 2011.

Arbejdet med bogen er støttet økonomisk af FDE-Fonden, mens Lokalhistorisk Forening og Lokalhistorisk Arkiv i Vejen bidrager til dataindsamlingen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078