23948sdkhjf

Blue Water Shipping fordobler overskud

Det går rigtig godt for Esbjerg-virksomheden Blue Water Shipping. Selskabets overskud steg sidste år til 25,2 millioner kroner efter skat, næsten en fordobling i forhold til overskuddet på 13,5 millioner kroner i 2009.
- Jeg er meget glad for den måde, vi er kommet igennem den økonomiske krise - og jeg er meget tilfreds med det økonomiske resultat i 2010. Næsten en fordobling af 2009 resultatet, siger adm. direktør Kurt Skov.

Overskuddet er hentet på baggrund af en nettoomsætning der steg fra 434,8 millioner kroner i 2009 til 464,1 millioner kroner sidste år. Bruttoomsætningen lå på 3 milliarder kroner.

God start i 2011

- Vi er kommet rigtigt godt i gang med året 2011. Der er godt gang i forretningen på de fleste fronter - og vi har derfor naturligvis nye tiltag i støbeskeen. Ikke kun Danmark, men Norden skal være vores hjemmebane, og vi vil derfor styrke vore sø-, luft- og bilaktiviteter og sætte fuld fokus på at udvide vore kontorer i Norge, Sverige og Finland, siger Kurt Skov.

- Vi er dog ikke blinde for, at naturkatastrofer, som dem vi har oplevet i Japan, ligesom den politiske uro i mange lande i Nordafrika og Mellemøsten, kan få stor indflydelse på verdensøkonomien – og vores forretning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078