23948sdkhjf

Europas første natdistributions-netværk

Nordens største udbyder af natdistribution og reservedelslogistik, DANX Group, har sammen med LPR i Tyskland, SLS i Holland og Lagermax AED i Østrig, oprettet et fælles distributionsnetværk der tilbyder natlevering af reservedele i 18 europæiske lande.
Under navnet European Service Logistics Association (ESLA) udbydes for første gang natdistribution direkte til servicebiler og værksteder i et sammenhængende europæisk netværk. ESLA er registret i DANX’ danske hovedkontor i København og med en central server hos AED i Salzburg. Salget varetages i de respektive lande.

- Målet med samarbejdet et fuldt dækkende europæisk netværk, hvor servicen er hurtigere og mere fleksible end de store internationale ekspresselskaber, fortæller DANX' nordiske direktør Bob Thorhauge.

- Samarbejdet er også en udveksling af kundekontakter og knowhow. Mange serviceorganisationer efterspørger ikke blot natlevering af reservedele, men også reservedelsdepoter, udleveringsteder, teknisk kurertjeneste og anden servicelogistik. Det hører med.
Læs mere om: danx
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079