23948sdkhjf

Vil forebygge nedslidning

Danske Fragtmænd og Teknologisk Institut er gået sammen om et projekt, der skal forebygge nedslidning blandt chauffører.
Transportbranchen er en branche med øget risiko for arbejdsskader og nedslidning. Derfor fik Danske Fragtmænd i 2010 bevilget 4,9 millioner kroner af Forebyggelsesfonden til et projekt, der skal forebygge nedslidning blandt chauffører.

Projektet løber frem til 2013 og udføres i samarbejde med Teknologisk Institut. Resultaterne skal kunne bruges bredt i transportbranchen med undervisningsmateriale og forslag til tekniske hjælpemidler.

Danske Fragtmænd er tovholder på projektet, som involverer otte fragtmandsvirksomheder og to fragtcentraler. Projektet er opdelt i faser. Lige nu har man taget hul på fase 3, som varer frem til juli 2011. Her skal der udformes konkrete handlingsplaner med forslag til forbedringer. Der bliver holdt en work-shop den 21. marts i Odense.

De følgende faser omfatter fase 4 (august 2011 – august 2012), hvor de tekniske hjælpemidler skaffes og tilpasses til afprøvning. Fase 5: (september – december 2012) skal udvikles undervisningsmateriale og idékataloger sammen med TUR.

I fase 6 skal arbejdet formidles. Det sker i januar 2013, hvor det interaktive undervisningsmateriale bliver formidlet og stillet til rådighed for alle AMU-centre og andre uddannelsesinstitutioner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.422