23948sdkhjf

Flere investerer i IT og sikrer nyudvikling

Der opleves i IT-branchen et øget pres fra transportvirksomhederne og deres kunder om at effektivisere. Det ser derfor nu ud til at være ved at vende efter et par års stilstand for virksomheders investeringer i IT-løsninger og udvikling af nye.
Finanskrisen har afholdt virksomheder fra at investere i ny IT, men mange har i dag fået øjnene op for fordelene ved at have en effektiv og nutidig IT-løsning.

Kunderne stiller i dag større og større krav til transportfirmaerne, både om miljøvenlighed, høj effektivitet og hurtig levering. Det er noget som it-virksomheden Easy Cargo Systems også har kunnet mærke.

- Mange virksomheder har for alvor indset nødvendigheden af at kunne imødekomme kundernes behov og få optimeret deres arbejdsprocesser. siger Finn Laursen, adm. direktør Finn Laursen.

Easy Cargo Systems udvikler og implementerer programmet easy4WARD, som er en komplet løsning til transportbranchen.

Brug ressourcerne

Krisen har tvunget mange transportfirmaer til at blive mere konkurrencedygtige og åbnet deres øjne for, hvor meget der ville kunne spares ved at reducere spild af ressourcer.

Det har langsomt medført en stigende efterspørgsel fra virksomhederne om nye og opdaterede IT-løsninger. Større efterspørgsel på markedet betyder for Easy Cargo Systems også flere nyudviklinger af deres program, easy4WARD.

- Vi skal i gang med flere meget spændende projekter, og det afspejler virkelig, at der er ved at ske en positiv udvikling inden for transportbranchens brug af IT. mener Finn Laursen.

Flere medarbejdere

Den stigende interesse har medført at Easy Cargo Systems allerede i efteråret ansatte en ekstra programmør, Claus Jørgensen, og en projekt/kvalitetsleder, Lotte Levring.

De nye ansatte skal styrke virksomhedens produktivitet og kvalitet og opruste virksomheden til den øgede efterspørgsel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065