23948sdkhjf

Forsvarsminister på besøg hos SAWO

Gitte Lillelund Bech fik set militære og civile opbygninger og diskuteret udlicitering af opbygninger med grundlæggeren.
SAWO har i mange år opbygget materiel til Forsvaret, Civilforsvaret og Beredskabsstyrelsen.

Man har blandt andet sammen med det svenske firma Multilift udviklet et specielt åg til kroghejs, som gør det muligt at overføre 20 fods containere fra forvogne til to-akslede kærer. Åget er i stand til at håndtere flere forskellige typer containere, og Forsvaret bruger det på biler i Afghanistan, hvor danske soldater håndterer og transporterer containere for andre landes styrker.

Denne type opbygning var en af de mange opbygninger, som forsvarsminister Gitte Lillelund Bech fik forevist, da hun mandag eftermiddag besøgte firmaets hovedkontor i Sørup syd for Aalborg.

Hun fik også en rundtur på hele fabrikken, hvor grundlæggeren Flemming Christensen fortalte om firmaets mange opgaver og 45-årige historie. Hun fik desuden hilst på personel fra både hæren og beredskabsstyrelsen.

Tæt på en leverandør

Ministeren gav efterfølgende udtryk for, at hun var meget glad for at komme så tæt på en leverandør til Forsvaret og få mulighed for at diskutere problemer med SAWO, inden hun hastede videre til endnu et arrangement i Rebild. Hun kom til Sørup direkte fra et besøg på Skive kaserne.

.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093