23948sdkhjf

Blade samarbejder på Transport 2011

Transportmagasinet og Danmarks Transport-Tidende lancerer i dag den 19. januar deres samarbejde med Messecenter Herning om at udgive fælles messeaviser både før og under årets transportmesse i april.
To messeaviser

Når Transportmessen i Herning løber af stabelen den 6.-9. april 2011, bliver det med to medienyheder. Dels kommer der en morgenavis på alle messens fire dage, dels kommer der én stor messeavis forud for messens afholdelse.

Bag de to tiltag står Transportmagasinet og Dansk Transport Forlag (Danmarks Transport-Tidende og Trans Inform).

Nyheden lanceres i dag. når Messecenter Herning holder officiel kick-off for Transport 2011.

Hver morgen på de fire messedage uddeles en morgenavis med messenyheder. Avisen får et samlet oplag på omkring 20.000 eksemplarer. Artiklerne skrives af de to blades journalister. Det bliver også muligt at annoncere i disse aviser.

Fælles optaktsavis

Udover aviserne på selve messen udviger de to medier en fælles avis, som udkommer inden messen. Den udkommer som tillæg til både Transportmagasinet og Danmarks Transport-Tidende. Dermed når avisen ud til mere end 40.000 læsere. Avisen sendes desuden ud til Messecenter Hernings kunder.

- I disse tider er det vigtigt at man samarbejder, både for ens eget og for kundernes bedste, lyder det fra de to blades chefredaktører Jesper B. Nielsen, Transportmagasinet, og Gwyn Nissen, Danmarks Transport-Tidende.

- Vi håber, at vores initiativ kan være med til at profilere transport- og logistikbranchen, Vi giver i hvert fald branchen mulighed for en stærk profilering gennem.

Glimrende tiltag

Hos MCH Messecenter Herning er man glad for samarbejdet med de to medier.

- Det vil helt sikkert skabe øget interesse for Transport 2011 - både før, under og efter messen, siger Henriette Træholt, fra MCH Messecenter Herning.

- Allerede nu kan vi se, at interessen er stor. Foreløbig har over 200 udstillere tilmeldt sig, men der er plads til mange flere.

Transportmessen blev sidst holdt i 2007 og skulle have været holdt i 2009. Krisen kom i vejen, og arrangørerne besluttede at udskyde den til 2010 - og senere til 2011.

Messecenter Herning holder officiel kick-off møde for Transport 2011 på onsdag den 19. januar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062