23948sdkhjf

To jubilæer hos Bosch

Fra teknisk pioner til global aktør på 125 år. Samtidig markeres grundlæggeren Robert Bosch’s 150-års fødselsdag.
I 2011 kan Bosch-koncernen fejre dobbeltjubilæum: Virksomhedens 125-års jubilæum og grundlæggeren Robert Bosch’s 150-års fødselsdag.

Den 15. november 1886 grundlagde Robert Bosch sit værksted for "finmekanik og elektroteknik“ i Stuttgart og lagde dermed grundstenen til det, der i dag er blevet en førende global leverandør af teknologi og serviceydelser.

Robert Bosch blev født den 23. september 1861 i Albeck nær Ulm i Tyskland. Han var teknisk pioner og drev allerede sin virksomhed frem til international succes, mens han levede. Robert Bosch døde den 12. marts 1942 i en alder af 80 år i Stuttgart.

Bosch er i dag repræsenteret i mere end 60 lande med mere end 300 datter- og regionalselskaber og beskæftiger på verdensplan 283.500 medarbejdere. Et internationalt netværk af salgsselskaber og –partnere i cirka 150 lande sikrer, at virksomhedens produkter og serviceydelser også i fremtiden vil fortsætte med at være repræsenteret på vigtige vækstmarkeder.

- Vores kunder og alle brugere af Bosch-produkter har også spillet en rolle i virksomhedens 125-års succeshistorie, siger Franz Fehrenbach, koncernchef hos Bosch.

- Meget af vores tekniske pionerarbejde er resultatet af vores frugtbare samspil med vores kunder, tilføjer bestyrelsesformand Hermann Scholl.

Den innovative ånd præger også virksomheden i dag – en uafbrudt søgen efter nye forretningsområder, markeder og teknologier.

Jubilæumsaktiviteter

For Bosch-koncernen står 2011 helt i dobbeltjubilæets tegn. Med talrige aktiviteter over hele verden, blandt andet cirka 200 events for medarbejdere, markerer virksomheden de to jubilæer i løbet af året. Den første af disse aktiviteter er den interaktive jubilæumsinternetside, der nu er online.

www.125.bosch.com drejer alt sig om en Bosch-globus, "Bosch Globe", der indbyder til at surfe og deltage.

I denne multimedia Bosch-verden kan besøgende blandt andet foretage en rejse gennem tiden online, hvor de ikke kun vil opleve virksomhedens historie, men også ny teknologi fra nutiden. Og hvis de drejer globussen mod fremtiden, kan de efterlade deres egne spor i form af ideer og ønsker på et verdenskort.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063