23948sdkhjf

Super Dæk Service udfordrer mærkeværkstederne

Som den første autoværkstedskæde implementerer Super Dæk Service autotesteren KTS 340 fra Bosch på alle sine 55 værksteder.
Med den ny autotester kan alle bilproblemer håndteres hos Super Dæk Service.

Bilejere med fabriksgaranti på bilen kan selv vælge, hvor de får foretaget deres serviceeftersyn. Super Dæk Service ønsker at gøre bilejerne opmærksom på dette med det nye samarbejde med Bosch.

- Vi kan levere en service, der er fuldt på højde med mærkeværkstederne - endda til en billigere pris, siger Peder Hansen, driftschef hos super Dæk Service.

- Vi har tidligere arbejdet med andre autotestere, men Bosch-samarbejdet giver vores værksteder et kompetenceløft, så vi kan yde en komplet service for vores kunder uanset bilmærke.

Bosch har i mange år været blandt de største producenter af autoelektronik til bilindustrien og autodiagnosticeringsudstyr til værkstedsbranchen.

En ny EU-lov gør, at bilproducenter skal gøre alle informationer vedrørende reparation og vedligeholdelse om nye modeller offentlig tilgængeligt. Derfor har Bosch samme detailviden om alle nye modeller, som den enkelte producent selv har.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08