23948sdkhjf

Mange deltagere til fremtidens transport

Udenlandske og danske eksperter trak fulde huse til stor trafikkonference i Ingeniørhuset, hvor øget kapacitet, fremkommelighed og grøn transport var til debat
Med afsæt i en stigende trængsel og CO2-udledning havde Danske Regioner, DI og Ingeniørforeningen i samarbejde med Transportøkonomisk Forening (TØF) og ITS Danmark igen i år sat fremtidens transport til debat.

Hele transportsektoren var repræsenteret på dagen, hvilket løftede debatten om realiseringen af en grøn trafik- og transportpolitik til et meget højt niveau.

Michael Glotz Richter, Senior Project Manager for bæredygtig mobilitet I Bremen, fortalte om de mange tiltag den tyske by har lavet for at mindske trængsel og CO2-udslip.

Marije de Vreeze, Project Manager, Connect, holdt et spændende oplæg om, hvor langt Holland er kommet med planerne om at udvikle et GPS-baseret roadpricing system.

Tre sessions

De over 200 deltagere gik herefter ud i tre sessioner med temaerne:

* intelligente transportsystemer,

* roadpricing og

* balance mellem mobilitet og klima.

På baggrund af diskussionerne i hver session blev paneldeltagere bedt om, at forholde sig til de tre-fem vigtigste fremtidige fokusområder, hvilket skabte en anderledes og konstruktiv debat

Eftermiddagens afsluttende debat, hvor paneldeltagerne modtog mange kvalificerede spørgsmål fra deltagerne i salen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063