23948sdkhjf

Vinderne er fundet

Transportmagasinets julekryds kunne både løses i avisen og på vores hjemmeside. Nu har vi fundet de tre vindere, som har vundet vin eller øl.
Julen 2009 er for længst overstået, men for tre af Transportmagasinets læsere varer julen en lille smule længere. De er nemlig blevet víndere i bladets årlige jule-krydsogtværs, som kørte i december – både i avisen og på vores hjemmeside.

For første gang var antallet af læsere, som løste krydsordet på hjemmesiden, større end antallet, der løste opgaven via et link til hjemmesiden.

Svaret på opgaven var, "Strøm på dig", og da alle der sendte svaret ind, havde løst opgaven korrekt, måtte vi ty til en lodtrækning. De tre heldige vindere blev:

• Vognmand Ove Therkildsen, Gl. Viborgvej 105, 8471 Sabro.

• Karen Larsen fra firmaet Ivan Rud Larsen ApS, Industrivej 1, 6640 Lunderskov.

• Esben Lorenzen fra firmaet Dania Truck Denmark, Kilen 5, 6330 Padborg.

De tre heldige/dygtige får i disse dage tilsendt et gavekort til den landsdækkende vinbutik Holte Vinlager, hvor man både kan købe vin, øl og forskellige delikatesser. Der er også vinbøger i forretningen, hvis man hellere vil læse om de dejlige dråber.

Transportmagasinet ønsker de heldige tillykke med præmien – og så ses vi til næste jul, hvor vi i december ligeledes vil bringe en julekryds.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094