23948sdkhjf

Tilfreds med ordreindgang

Set i forhold til krisen er H. P. Hau fra Westmatic tilfreds med, at der skal indrettes et nyt stort specialvaskeanlæg i Danmark.
Midt i krisetiderne er der godt nyt på vaskefronten fra den svenske producent af vaskeanlæg Westmatic og den danske forhandler H. P. Hau.

- Det seneste år har været meget sløjt, fortæller han, men skynder sig at tilføje, at udsigterne for 2010 ser bedre ud.

- Vi har fået flere forespørgsler, og der er allerede kommet et par positive tilsagn ud af det. Vi har blandt andet netop tegnet kontrakt om et nyt stort specialvaskeanlæg i Danmark, siger H. P. Hau, som ikke vil kommer nærmere ind på, hvad det konkret går ud på.

- Desuden er der flere nyheder på vej. Westmatic kommer blandt andet med nyt program til vaskeanlæggene her i løbet af de kommende måneder. Desuden vil Westmatic vil i løbet af foråret komme med en ny version af deres vandrensningssystem, Renaren.

Renaren

- Renaren bruges til at rense olieblandet vand, siger H. P. Hau.

- Det vand, som genindvindingsanlægget ikke renser, passere olieudskilleren og går videre til Renaren. Metoden bygger på elektroflockation, som er en teknisk kombination af elektroflotation og elektrofældning. Sagt med mere forståelige ord fjernes tungmetaller og snavs fra vandet ved en naturlig proces uden tilsætning af kemikalier.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063