23948sdkhjf

Bevola sælger i Tyskland

Har vundet en større ordre på danske værktøjskasser til et Scania-netværk i Tyskland.
Den danske grossist og producent af udstyr til opbyggerbranchen, Bevola, har fået en større ordre i hus på det tyske marked for næsen af adskillige tyske konkurrenter.

Det drejer sig i første omgang om 135 værktøjskasser i aluminium inklusiv 135 sæt varmgalvaniserede bæringer. Der er option på yderligere 115 kasser til den tyske kunde.

- Vi fik blandt andet ordren, fordi vi kunne tilbyde at levere værktøjskasserne med bæringer, der passer præcis til Scania-chassis’et, forklarer salgschef Lars Uhrskov, der er ansvarlig for Bevolas aktiviteter på det tyske marked.

- Selv om konkurrenterne havde svært ved at matche os på pris og kvalitet, var det lige netop med hensyn til bæringerne, at vi for alvor kunne skille os ud.

- Konkurrenterne skulle have bæringerne fremstillet i Kina, men her er der seks ugers leveringstid. Da vi kunne hjælpe kunden med at udvikle bæringerne og tilbyde levering med det samme ved at producere dem hjemme i Ringsted, fik vi ordren.

Godt tidspunkt

Ordren for Bevola kommer netop på et godt tidspunkt, hvor udsigterne på det tyske marked ser lysere ud end i Skandinavien.

- Tyskland er ikke helt så hårdt ramt af krisen som Danmark og de andre nordiske, siger Lars Uhrskov.

- Vi eksporterer stadig en del produkter til Tyskland, dels fra vores agenturer, dels fra vores egen produktion.

- Ordren er én af de største enkeltordrer, vi nogensinde har hentet i Tyskland.

Lukkede afdeling

Desuden har ordren en stor symbolsk værdi for Bevola.

- Sidste år lukkede vi vores afdeling i Tyskland og besluttede at håndtere det tyske marked hjemme fra Ringsted, forklarer Lars Uhrskov.

- Vi har naturligvis tæt kontakt til kunderne og gør en stor indsats for at markedsføre os over for de opbyggere og forhandlere, som har brug for specialiserede produkter til transportbranchen. Vi kan ikke konkurrere på standardprodukter, men har vores styrke på små serier af specialproducerede produkter.

Udover Tyskland og Danmark er Bevola også til stede i Sverige og Norge. På disse to markeder mærker man også krisen, men her er det lykkedes at bevare markedsandelen.

- I Sverige er vi oven i købet gået frem på salget af aksler, hvor vi forhandler det amerikanske mærke Meritor, slutter Lars Uhrskov.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094