23948sdkhjf

Ingen bare pletter

Servicen er blevet endnu bedre hos Sydhavnens Truck- og Autovask, hvor man altid har tre vaskere på hver opgave.
Sydhavnens Truckservice i Københavns har fået et helt nyt Maxi Wash Vario-lastbilvaskeanlæg fra WashTec. Det er den nyeste generation af bus- og lastbilsvaskere, og der er valgt en udgave med højtryksbue og kemipålægning til forvask for optimal rengøring.

Maskinen består af en varmgalvaniseret selvkørende portal med tre børster, to sidebørster med styring i top og bund samt dobbelt overlapning på front og hæk.

- med den nye maskine undgår vi helt uvaskede områder, når vi bruger maskinen, forklarer Ilhsanul Haq, som er en af medejerne af vaskehallen.

- Selv med den nye maskine er vi heller ikke bange for at tage fat med manuel vask. Alle biler bliver først vasket manuelt af vores tre vaskere, så vi kommer ind i alle kroge og hjørner. Herefter tager vaskemaskinen fat.

- Den nye maskine erstatter en 10 år gammel WashTec-maskine. Da den skulle skiftes var vi ikke i tvivl om, at den nye maskine også skulle være fra WashTec.

Den nye MaxiWash Vario er ud over lastbiler og busser, også i stand til at vaske personbiler, campere og campingvogne.

Der bliver lagt vaskeprogrammer ind for busspejle, ski-bokse, læssebagsmæk, personbiler/varevogne og sættevogne, så Sydhavnens Truckservice er i stand til at vaske stort set alle typer køretøjer.

Sydhavnens Truckservice udfører desuden også synsvask, polering, indvendig klargøring og vask af kraner mm

Den nye maskine har en vaskebredde på 2,90 m og kan dermed vaske alle lastvogne og busser uden problemer.

Det er også værd at nævne, at tagbørsten på den nye WashTec-maskine er konturformet for optimal tilpasning til køretøjets profil.

Køre- og vaskebevægelser er frekvensstyret for hurtigere og blødere bevægelser, højere vaskekapacitet samt mindre slid på motorer, gear og skinner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078