23948sdkhjf

Autobranchen klar til messe i år

Branchefolk mener, at der bliver brug for et ekstra skub til at sætte hjulene i gang efter krisen.
I sensommeren 2010 åbner Auto Teknik igen portene og vil samle branchen om en messe med et stort fagligt indhold. Udmeldingen kommer fra autobranchens handels- og industriforening, AUTIG, og er baseret på opbakning fra en række store aktører, som har ønsket at afholde fagmessen med et treårigt interval. Sidste Auto Teknik fandt sted i Fredericia i marts 2007.

Forventningen er, at finanskrisen til den tid er trådt så meget i baggrunden, at der er basis for at give investeringslysten et boost, oplyser AUTIG.

Med Auto Teknik ønsker man at skabe en messe, hvor alle leverandørerne i branchen får mulighed for at præsenterer sig. Der lægges op til flere nyskabelser omkring messen, men det er endnu oplysninger, som kræfterne bag messen holder tæt ind til brystet.

Målet er, at de besøgende skal have faglige oplevelser og tilføres ny viden om branchens fremtid.

- Til sommer får vi nye konkurrenceregler, som vil skabe forbedrede vilkår for alle reparationsværksteder. Derfor er det naturligt, at dette emne bliver et af messens temaer, fortæller CAD-direktør Erik S. Rasmussen.

Samlingspunktet i 2010

Der forventes omkring 100 stande på messen, som tænkes organiseret i fokusområder. En messekomité bestående af repræsentanter fra alle hjørner af branchen vil blive inviteret til at lede forberedelserne af begivenheden.

Direktør Kent Reinhold fra Nussbaum Danmark siger til Motor-magasinet, at han forudser særlig opmærksomhed omkring Auto Teknik.

- Der kommer ikke andre åbne fagmesser i 2010, siger han.

- Transportmessen i Herning gennemføres først i 2011, og her arbejdes ligeledes på et nyt og spændende koncept.

- Der er opsparet et behov for et samlingspunkt, hvor alle kan udstille deres produkter, påpeger Nussbaum-direktøren.

Danske Fagmesser, der står for udlejningen af stande, markedsføring og andre praktiske opgaver, lover en velforberedt messe. Reservation af stande kan begynde i marts 2010, når messekomitéen har godkendt de vilkår, fagmessen skal afvikles på.

- Der er et behov for et samlingspunkt, hvor vi kan udstille vores produkter, slutter Kent Reinhold.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078