23948sdkhjf

Vasker selv derhjemme

Omkostningerne til at holde lastbilerne rene er mere end halveret for Hornsyld Købmandsgård.
Hornsyld Købmandsgård er en 76 år gammel virksomhed med hovedvægt på grovvarer, byggemarkeder og olie.

Firmaet råder over 11 lastbiler og ni andre enheder, som skal vaskes én gang om ugen. Lastbilerne kommer i vaskehal, og det koster 200.000 kroner om året.

- Vi har egen vaskeplads, men de produkter, vi havde til rådighed, duede ikke, fortæller Michael Høegh, der er logistikchef hos Hornsyld Købmandsgård.

- En kollega anbefalede os at bruge nogle vaskeprodukter fra firmaet Blite, og da vi fik tilbudt en gratis demonstration, slog vi til.

- Blite kom, og mine forventninger blev til fulde indfriet. Det blev klart for os, at de havde et produkt, vi kunne bruge.

Sparede også penge

- Vores foderbusser er ofte fyldt med snavs, som vanskeligt kan fjernes, selv ikke i vaskehallen; men efter at vi selv var begyndt af vaske dem med Blite, er busserne blevet væsentligt pænere.

- Eftersom det kun koster os 25 kroner at vaske et køretøj har vi mere end halveret vores vaskeomkostninger. Vi føler, at vi har fået meget store besparelser inden for vask og dermed fået en bedre bundlinie, siger Michael Høegh.

Hornsyld Købmandsgård benytter også et automatisk doseringsanlæg, som sikrer, at man ikke bruger for meget kemi, når man vasker lastbilerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08