23948sdkhjf

Navne

Dagens liste over udnævnelser, nyansatte, mærkedage mm. i transportbranchen. I dag: Ny adm. direktør i Semlergruppen og ny PR-chef hos MAN Last & Bus. Desuden om tungvognstaksator hos Codan.
Semler Gruppen

Jens Bjerrisgaard, 52 år, HA og HD, tiltræder pr. 1. april 2010 som ny adm. direktør for Semler Gruppen.

Jens Bjerrisgaard afløser adm. direktør Johnny Berntsen, som går på længe planlagt pension. Johnny Berntsen går på pension efter 37 år i Semler Gruppen, heraf de sidste ni år som adm. direktør.

Jens Bjerrisgaard har betydelig erfaring fra bilbranchen, idet han siden 1990 har bestredet en lang række direktør- og bestyrelsesposter i Nellemann Koncernen. Inden Nellemann virkede Jens Bjerrisgaard som økonomichef i Monberg & Thorsen og inden da som revisor i Coopers & Lybrand (nu PWC).

Johnny Berntsen vil i en kort overgangsperiode stå til rådighed for den ny adm. direktør. Der vil blive mulighed for at sige pænt farvel til Johnny Berntsen inden han går på pension - nærmere herom senere.

Semler Gruppen er kendt for bilimportvirksomheden Skandinavisk Motor Co. samt detailvirksomhederne SMC-Biler og Semler Audi Detail. Semler gruppen har importen af Volkswagen, Audi, SEAT, Porsche og Škoda og leverede cirka 25.000 biler i 2009.

Semler driver en landsdækkende kæde af detailforretninger og omsatte med cirka 1.400 ansatte i 2009 for cirka syv milliarder kroner.

MAN Last & Bus

Søren Bering, 44 år, er ansat i MAN Last & Bus, hvor han skal stå for PR og marketing i Skandinavien og Storbritannien. Søren Bering kommer fra et job som salgs- og marketingdirektør i speditionsvirksomheden DHL. Han har tidligere været ansat hos MAN.

Codan Forsikring

Bil og sværgodstaksator Jørn Østerbro, Codan Forsikring, er gået på pension den 1. januar 2010. I den anledning er der reception på fredag den 22. januar kl. 14.00-16.00 i Codans mødelokale, Spotorno Alle 10, 2630 Taastrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094