23948sdkhjf

Grøn bil til Ib Karlskov

Ny DAF med EEV-motor skal styrke vognmand i konkurrencen og skabe værdi for kunderne.
Vognmand Ib Karlskov fra Fredericia, har for nylig fået leveret en ny DAF XF 105.460 4x2 med den særligt miljøvenlige EEV-motor.

- Som en lille spiller på det gigantiske transportmarked, er det vigtigt hele tiden at være opdaterede med materiel, inden for IT, ligesom at kompetenceudvikle vore medarbejdere, siger Ib Karlskov.

- Vores mål er at være en effektiv partner i fremtidens transportmarked. Derfor investerer vi i biler, som påvirker miljøet mindst muligt.

- Vi har for længst indset, at uden disse tiltag er vi for sårbare i konkurrencen og for uinteressante for vores kunder. Derfor fokuserer vi på disse ting og tilpasse vores service i en konstant foranderlig transportverden.

I samarbejde med ITD og Green Network har Karlskov Transport udarbejdet en miljøredegørelse.

Masser af trækkraft

Selv om det er den mest miljøvenlige motor, der findes på markedet, mangler den bestemt ikke trækkraft. Motoren er på 12,9 liter og har 6 cylindre. Den yder 462 hk (340kW) ved 1500-1900 omdr./min. Derudover har motoren et drejningsmoment på 2300 Nm ved 1000-1480 omdr./min.

Køretøjet er udstyret med en 16 trins automatisk ZF gearkasse og er ligeledes fra fabrikken blevet leveret med Space Cab førerhus med luftaffjedring og MX-motorbremse. Yderligere er der monteret lysskilt på fronten af førerhuset.

Bilen er leveret af Lastas Trucks Danmark, som også har stået for opbygningen, og som yderligere har forsynet bilen med en forskydelig JOST skammel, en stor alu-brændstoftank i højre side, et værktøjsskab i venstre side og fuld aludørk.

Indvendigt råder chaufføren over udstyr som køleskab, kaffemaskine, walkie, DAB-radio og air condition.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068