23948sdkhjf

Glade nyheder

DER ER INGEN tvivl om, hvad der er ugens glade nyhed. Messecenter Herning er klar til at holde transportmesse igen. Datoen er den 6.-9. april 2011. Der er godt nok længe til; men det gør ikke noget. Bare det, at messen bliver holdt, giver en fornemmelse af tryghed. Så er alt ved at være tilbage ved det gamle. Krisen må snart være ovre.

NETOP HER I maj og juni er det de små, lokale transportmessers tid. Disse små transportmesser er ikke så små længere. I Herningmessens fravær er Vestfyn Trækker, Transportmessen i Hillerød og Messen i Vandel blevet store. Fuldt hus på Fyn og i Hillerød. Over 100 udstillere i Vandel. Også arrangørerne af Auto-Teknik messen i Odense er optimistiske. Det samme gælder egfterårets store udenlandske transportmessen IAA i Hannover. Krisen er måske ikke helt overstået; men bunden er nået - og det begynder at gå fremad. Sådan er stemningen i hvert fald her i slutningen af maj.

ANDRE TEGN PÅ fremgang er, at flere af de store lastbilproducenter kan spore fremgang. Ikke i forhold til super-året 2008; men i forhold til 2009, som var præget af krise. Volvo går støt fremad. Det samme gør salget af brugt materiel. Det kan man læse mere om på side 18-10, hvor Finans Nord fortæller, at de har reduceret lageret af brugt materiel med 15 procent den seneste måned.

DET ER VIGTIGT at holde fast i de positive nyheder. De findes overalt - og på de kommende messer kan vi passende gå at bekræfte os selv i, at nu må krisen være ovre. Det eneste, som måske ikke har været så positivt, er er vejret i maj 2010; men med den foregående vinter og foråret, der kom meget sent, var forventningerne måske heller ikke i top.

Vi ses på transportmesserne rundt omkring - og så ses vi på www.transportmagasinet.dk hver dag. Her i vores trykte medie ses vi næste gang den 21. juni 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079