23948sdkhjf

Vestfyn Trækker igen i 2011

Efter planen skulle næste Vestfyn Trækker-transportmesse først holdes i maj 2012 , men efter ønske fra udstillerne har VBG besluttet at holde messen allerede i maj 2011.
Vestfyn Trækker finder dermed sted sidste weekend i maj 2011 - altså fra fredag den 27. til søndag 29. maj 2011.

- Beslutningen er truffet på baggrund af de spørgeskemaer, som udstillerne har udfyldt efter messe i maj 2010, siger VBG’s direktør Per Mikkelsen.

. – Et stort flertal ser gerne, at arrangementet afholdes igen allerede i 2011, og det ønske har vi valgt at efterkomme.

- Vestfyn Trækker er et udstillerdrevet arrangement. Vi holder messen for at dække et behov hos udstillerne, som for manges vedkommende også er vores partnere og kunder i det daglige. Hvis de ønsker en messe, er vi indstillet på at holde den.

Investerer i forbedringer

VBG er klar til at forbedre udstillerforholdene i Ejby på Vestfyn, hvor messen holdes.

– Det ekstraareal, som vi har udvidet udstillingen med i år, blev meget mudret under årets regnvejr, så en ekspert arbejder lige nu på at sikre ordentlig fundering dér, siger Per Mikkelsen

- Vi arbejder også på at etablere et særskilt område til demonstration af materiel og har udarbejdet en ny standplan, som sikrer bedre pladsudnyttelse og mulighed for yderligere 26 udstillere. Desuden forlænges åbningstiden om fredagen.

Optimismen breder sig

Per Mikkelsen glæder sig over, at foråret kommer til at byde på to store professionelle transportmesser i Danmark. Ud over Vestfyn Trækker drejer det sig om udstillingen i Messecenter Herning, der holdes i starrten af april 2011.

– At der i 2011 afholdes to store arrangementer, er et stærkt signal om, at optimismen breder sig, lyder det fra Per Mikkelsen.

Det vil efter hans vurdering få flere udstillere fra branchen til at deltage på messer i 2011 end i de sidste mange år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068