23948sdkhjf

DHL starter kampen om de jyske kunder

Tidligere leverancer om morgenen og senere afhentninger om aftenen udgør spydspidsen i DHLs nye offensiv i Jylland.
- Vores nye tiltag kommer til at vende op og ned på det jyske marked.

Sådan siger DHL’s kommercielle direktør Michael Hovgaard Poulsen og henviser til den nye service, som virksomheden indfører over for kunder i Jylland og på Fyn.

- Vi henter pakkerne en time og tyve minutter senere end i dag og leverer den tre kvarter tidligere om morgenen. Det giver virksomhederne i Jylland og på Fyn mulighed for at konkurrere med udenlandske firmaer på senere ordretilgang og hurtigere levering.

På den baggrund forventer DHL-direktøren at kunne vinde mærkbare markedsandele på pakkemarkedet.

- Tidspunkterne for at sende og modtage pakker er to af de væsentligste konkurrenceparametre.

Fragtfly til Billund

DHL har netop indsat et stort Boing 757 fragtfly mellem Billund og firmaets europæiske knudepunkt i Leipzig. Desuden investerer firmaet op mod 30 millioner kroner for at sikre jyske virksomheder de bedre fragtmuligheder. Det er blandt andet investeringer i en ny terminal nær Fredericia og ombygning af terminalen i Stilling.

- Vi har forberedt styrkelsen af vores position i Jylland, siden vi åbnede hub’en i Leipzig. Vores analyser viser, at der er et meget stort potentiale for os blandt de jyske virksomheder. Derfor tror vi på tocifrede vækstrater i de kommende år, siger Michael Hovgaard Poulsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096