23948sdkhjf

Natdistribution uden støjgener

For at muliggøre varedistribution i byområder aften og tidlig morgen lancerer Container Centralen (CC) nu et nyt udvalg af støjsvage transportenheder kaldet CC Low Noise.
Det bliver sværere og sværere at levere varer til butikker i byområderne. De fleste europæiske byer har indført adgangsbegrænsninger, især i beboelsesområderne.

Formålet med dette er at imødekomme henstillinger vedrørende støjregulering fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO) samt lokale lovkrav.

Når der sættes et loft for støjniveauet morgen og aften, er det for at sikre, at folk kan få deres nattesøvn uden forstyrrelser, og at de ikke generes af støj i det hele taget.

Da alle leveringer derfor typisk foregår om dagen – og dermed i de mest travle timer på døgnet – skaber det ofte trafikale problemer, forurenet luft samt spild af tid og penge for butikkerne.

Løsningen med at flytte distributionstrafikken til aften og tidligmorgen er imidlertid kun brugbar, hvis de omkringboende ikke forstyrres støjmæssigt.

PIEK-standard

I deen forbindelse har Holland indført PIEK-standarden for støjsvag teknologi, hvor det maksimale støjniveau ligger på 60 dB ved aften- og morgenleverancer.

PIEK er en certificeringsordning, der støtter udviklingen af støjsvage distributionsmåder. Formålet er at hjælpe transportvirksomheder og butikker med at overholde skærpede krav til støjniveauet fra lokale myndigheder. PIEKs målsætning følger også WHO’s retningslinjer i Night Guidelines for Europe,

Low Noise-premiere

For at imødekomme efterspørgslen på udstyr, der kan bruges til støjsvag distribution, lancerer den danske Container Centralen (CC) nu en ny serie støjsvage transportenheder, der også er velegnede til display.

Serien omfatter en rullende halvpalle, en blomstercontainer og et tosidet rullebur, der er ideelt til plukning og pakning.

PIEK-certificeringer af CC Euro Rolly samt CC Euro Rollcontainer er netop blevet bevilget. Det betyder, at Container Centralen bliver den første virksomhed på verdensplan, som opnår en PIEK-certificering i kategorien "goods carts" - altså rullende transportenheder!

Høj kvalitet

- Vi har udviklet en serie rullende enheder, der opfylder markedets behov på en måde, ingen andre produkter på markedet kan gøre, forklarer Charles Willemsen, CSO Retail, der er et datterselskab i Container Centralen.

- Ud over at være stabile produkter af høj kvalitet er de fremstillet i letvægtsmateriale. De har et lavt støjniveau, og er optimeret til automatiseret håndtering. Det betyder, at produkterne opfylder de internationale anbefalinger og lovmæssige krav så vel som specifikke behov på markedet.

- Støjsvage leverancer uden for normal åbningstid kan aflaste vejnettet, mindske forureningen i lokalområderne og spare tid og penge for butikkerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079