23948sdkhjf

Navne

Dagens liste over nyansatte, mærkedage og udnævnelser i transportbranchen. I dag: Billund Lufthavns direktør fratræder..
Tom Tom

Charlotte Schönemann-Paul er ansat i en nyoprettet stilling som Key Account Manager hos TomTom Business Solutions. Charlotte bliver ansvarlig for salg og markedsføring i Skandinavien, med fokus på at opbygge og understøtte forhandlernetværket og opfylde TomTom Business Solutions’ ambition om at blive markedsleder i regionen.

Charlotte har en bred erfaring med salg af integrerede systemer fra stillinger hos Shell, Volvo Trucks, Locus Skandinavien og Carrier Transicold.

Vejdirektoratet

Den 1. december 2010 får Vejdirektoratet ny pressechef. Det er den 38-årige Martin Østergaard-Nielsen, som kommer fra en stilling som pressechef i Erhvervs- og Økonomiministeriet. Han har erfaring fra lignende stillinger i Justitsministeriet og Kulturministeriet.

Han har tidligere arbejdet for den konservative analysetjeneste på Christiansborg - og før det som journalist på Information, i DR og på PRESS.

Vejdirektoratets nuværende pressechef Brian Christensen skal fremover være tilknyttet Vejdirektoratets Anlægsdivision og arbejde med kommunikation af den voksende mængde anlægsprojekter øst for Storebælt.

KH OneStop

n Freddy Hedegaard er pr. 1.december 2010 ansat som salgschef, hvor han sammen med den øvrige salgsorganisation vil varetage salget af alle KH OneStop A/S produkter og ydelser.

Freddy Hedegaard er kendt i transportbranchen. Han har tidligere været ansat som salgs- og marketingschef hos Carrier Transicold, regionschef hos MAN Last & Bus og hos Scanbalt som afdelingschef for al indkøb af transportmateriel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063