23948sdkhjf

Navne

Dagens liste over nyansatte, mærkedage og udnævnelser i transportbranchen. I dag: Ny værkfører hos SAWO og dansk kvinde kaptajn hos Cunard.
SAWO

Den 1. december 2010 startede Michael Krog som værkfører i SAWO's Nørresundby afdeling. Michael er 36 år og er udlært elektromekaniker. Han har siden 1994 beskæftiget sig med kraner til industri.

Efter Michael blev udlært var han i 1½ år med til at rejse vindmøller. Derefter fungerede han som afdelingsleder for firmaet Nordelektro i Aalborg i perioden 1999-2007.

Fra 2007 og til nu har han været selvstændig med firmaet Kran Krogen, som beskæftiger sig med kraner til industrien.

Cunard Line

Den 1. december 2010 overtog Inger Klein Olsen kommandoen over Cunard Line's krydstogtskib Queen Victoria. Hun blev den første kvindelige kaptajn i rederiets 171 årige historie. Inger Klein Olsen er født og opvokset på Færøerne, men bor nu i Danmark.

Hun blev ansat i Cunard Line som 1. styrmand om bord på Caronia i 1997. I 2001 blev hun overført til Seabourn Fleet, der dengang var en del af Cunard. Hun sejlede på Seabourn Sun og Seabourn Spirit, inden hun blev udnævnt til Staff Captain på Seabourn Pride i 2003.

Efter nogle år hvor hun gjorde arbejdede i andre dele af Carnival Gruppen, vendte hun i august i år tilbage som næstkommanderende på Queen Victoria.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078