23948sdkhjf

Konference om EU-støtte til transporten

En konference i Sorø i slutningen af januar 2011 sætter fokus på danske transportvirksomheders mulighed fir at deltage i EU-støttede projekter. Måske kan deltagelse i EU-projekter være med til at øge kompetencer, konkurrenceevne og overskud for danske transportvirksomheder.
En nyligt offentliggjort undersøgelse fra forsknings- og innovationsstyrelsen viser at samarbejde mellem det offentlige og private virksomheder gavner samfundsøkonomien. Men hvad er incitamentet for danske transportvirksomheder til at deltage i EU projekter? Hvad får de ud af det? Og er det umagen værd?

Sådan lyder nogle af spørgsmålene på en konference, som holdes af Transportens Innovationsnetværk den 31. januar 2011.

Hjælp til støtte

Deltagere på konferencen vil kunne få et overblik over de mange muligheder for at søge om EU-tilskud eller deltage i EU-projekter. Man vil blive informeret om, hvor der er støtte og hjælp at hente for eksempel i forbindelse med skrivning af ansøgninger mm.

Dernæst vil konferencen også give oplysning om de mange forskellige efteruddannelsestilbud der findes - og give et bud på, hvordan efteruddannelse og kompetenceløft kan ses på bundlinjen.

Målet med konferencen er at drøfte, hvordan transportbranchen kan styrkes, og hvilke interesser det offentlige har.

Se programmet

Konferencen finder sted den 31. januar 2010, kl. 13.00 - 18.00 på Regionshuset Sorø, Alleen 15, 4180 Sorø

Blandt indlægsholderne er Anne E. Jensen (EU-parlamentet), Søren Hyldstrup (DTL) og Anders Jessen (ITD), men der kommer også repræsentanter fra EU, uddannelsesinstitutioner og Danmarks tekniske Universitet.

Læs mere på arrangementet og se hele programmet ved at følge dette link:

http://www.tinv.dk/konferencerogarrangem...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.422