23948sdkhjf

Stopper hos FKB

Jens Christian Boelslund rejser til Sydøstasien for at starte en karriere hos B&O.
Jens Christian Boelslund har pr. 5. februar 2010 valgt at søge nye udfordringer. Han stopper i selskabet FKB (Fyns Karossseribyg og Boelslund) og forlader transportbranchen.

- Jeg har fået et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til. Jeg rejser til Singapore med min kone og vores lille søn – på ubestemt tid, forklarer han til Transportmagasinet.

- Jeg har fået tilbudt en stilling hos B&O Singapore. De skal åbne en ny afdeling, kaldet Home Automation (intelligente lys-/audiostyringssystemer til boliger), som jeg skal ned og have ansvaret for.

Jobbet består i salg og ansættelse af folk til at montere og programmere disse produkter i Singapore, Vietnam, Philipinerne og dele af Malaysia.

- Min kone har også fået en stilling hos B&O Singapore, dog kun på 30 timer, så der bliver masser af tid til vores lille søn, Viggo.

- Det er en stor beslutning for os, men vi glæder os rigtigt meget. Efter planen rejser vi fra Danmark lige efter påske.

- Inden da skal jeg dog derned og arbejde i en måned uden familien, og så skal jeg hjem og hente dem efterfølgende.

- FKB “is still going strong", siger Jens Christian Boelslund, som lover, at hans far - Ib Boelslund – vil være klar til at overtage de opgaver og spørgsmål, der før er gået igennem ham.

- Jeg ønsker jer alle det bedste fremover, og så slutter jens Christian med denne opmuntrende bemærkning:

- Vi beholder vores hus Danmark, så mon ikke vi vender hjem til det igen???
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11