23948sdkhjf

Pacton Scandinavia udvider sortimentet

Har indgået en aftale med hollandske trailerproducent Heiwo.
Den danske trailerforhandler Pacton Scandinavia har netop indgået et samarbejde med den hollandske trailerproducent Heiwo.

- Der er tale om Hollands største leverandør af isolerede køle/fryse-opbygninger, forklarer Klaus Jørgen Gierl, direktør og medejer af Pacton Scandinavia.

- Heiwo er højt respekteret leverandør til flere store Internationale transportaktører såvel til for- og påhængsvogne samt til trailere.

- Heiwo er geografisk placeret i Wolvega Friesland. ligger strategisk godt i forhold til Pacton, som leverer chassis til trailer og anhængere.

Heiwo tilbyder med deres 15.000 kvadratmeter store produktionsanlæg et In House produkt, hvilket giver en ubegrænset fleksibilitet, hvad angår kundeønsker på udstyr, indretning og mål!

Heiwo leverer alle former for indretninger. Hvis kunderne for eksempel ønsker rustfri beklædning indvendigt i kødhængskasser, dobbelte sidedøre til fisketransport eller specielle lamper til blomstertransport, så klares det.

- Et motto hos Heiwo er, at der ikke kun leveres produkter, men også erfaring - som er linket direkte til transportindustrien.

Heiwo's kølekasser er produceret i glasfiberforstærket plast (GRP) med en kerne af skum, som sikre højeste isolations evner.

Pacton Scandinavia repræsenterer Heiwo i hele Norden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158