23948sdkhjf

Freja overtager Intertrucking

Freja Transport & Logistics overtager speditionsaktiviteterne i Intertrucking/Cargo Nord Distribution.
Freja Transport & Logistics overtager pr. 11. januar 2010 samtlige de ikke vognmandsrelaterede aktiviteter og hovedparten af de funktionæransatte i Intertrucking Aps.

Intertrucking/Cargo Nord Distributions har drevet sine aktiviteter ud fra terminaler i Hedensted og Hjallerup v/Aalborg med stor ekspertise i kundespecifikke nationale distributionsløsninger. I erkendelse af, at de skærpede markedsforhold kræver størrelse og tyngde for at bevare konkurrencedygtigheden har Intertrucking valgt at sælge sine speditionsrelaterede aktiviteter, herunder samtlige kundeaftaler, til Freja.

For Freja betyder tilførsel af dels medarbejdere dels aktiviteterne, at vi er i stand til at tilbyde endnu bedre dækning, og dermed service i vores nationale distributionssystem, idet vi bl.a. med terminalen i Hjallerup kommer væsentligt tættere på vores Nordjyske kunder.

Nyt scanningssystem

- I samme forbindelse kan vi oplyse, at vi i Danmark også her i januar tager vor nye terminal scanningssystem samt online POD i brug, hvilket er det første vigtige skridt på vej mod "real time track and trace, siger Frejas bestyrelsesformand, Jørgen J. Hansen.

Opkøbet forventes i indeværende år at bidrage med en omsætning på 30 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078