23948sdkhjf

Vestfyn Trækker bliver dobbelt så stor

Med ét slag fordobles udstillingsarealet på Vestfyn Trækker 2010 - årets største transportmesse. Udvidelsen muliggøres af en aftale med Strandmøllen og betyder, at ventelisterne nu er væk.
I forrige uge meldte folkene bag transportmessen Vestfyn Trækker ud, at alle stande var udsolgt til arrangementet, der afvikles i weekenden 28.-30. maj 2010. Herefter er arrangøren, VBG Group Sales i Ejby blevet kontaktet af en lang række virksomheder, der har ønsket at komme på venteliste til en stand på messen, som bliver årets største professionelle transportudstilling.

- Vi har ikke gjort noget synderligt for at markedsføre messen over for udstillerne eller følge op på udeblivende tilmelding, fordi det ikke har været vores mål at tjene penge på at arrangere Vestfyn Trækker, fortæller VBGs adm. direktør Per Mikkelsen.

- Derfor er vi ikke målrettet gået efter at gøre messen så stor som muligt; men vi er blevet kontaktet af så mange interesserede udstillere, at vi har følt, at vi måtte gøre noget, fortæller Per Mikkelsen, som diskuterede problemet med den lokale håndboldklub, GV Ejby, der alle årene har stået for billettering og cafeteriadrift under Vestfyn Trækker.

Foreningen tog kontakt til firmaet Strandmøllen, der råder over store arealer ved VBGs bygninger. Resultatet blev, at man indvilgede i at stille godt 30.000 kvadratmeter areal til rådighed for messen

Strandmøllen har ønsket om at støtte det lokale idrætsliv, og det har været udslagsgivende for tilsagnet, at det kom idrætsklubben til gode.

- Vi ser det som et sponsorat, udtaler Strandmøllens ledelse.

- Hvis der var tale om en rendyrket kommerciel messe, ville situationen være en anden. Et arrangement, som økonomisk først og fremmest kommer GV Ejby til gode, vil vi gerne støtte.

Fra 22.000 til 50.000 kvm

Aftalen giver mulighed for en fordobling af messens areal til godt 50.000 kvadratmeter. Det giver plads til væsentlig flere udstillere.

- Med indledningsvis 70 tilmeldte udstillere var der fra starten lagt op til, at Vestfyn Trækker også i år skulle vokse, men vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os det her, siger Per Mikkelsen.

- Der er stadig god plads, efter vi har ryddet ventelisten. Dermed får vi mulighed for at tage yderligere udstillere ind, ligesom vi kan tilbyde allerede tilmeldte virksomheder ekstra standplads. Naturligvis stadig til en pris på kun 20 kr. pr. kvadratmeter, forklarer han.

På messen vil man kunne opleve alle væsentlige lastbilmærker, ligesom udstillerlisten tæller en lang række opbyggere og forhandlere af tilhørende materiel. Desuden deltager en række udbydere af periferiydelser samt flere af branchens organisationer og fagmedier.

Vestfyn Trækker tiltrak sidste år flere end 4.500 besøgende. Udstillingen er i år udvidet med en dag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094