23948sdkhjf

Navne

Dagens liste over nyansatte, mærkedage og udnævnelser i transportbranchen. I dag: Fødselsdag hos Mols-Linien.
Mols-Linien

Christian Hingelberg - Mols-Liniens energiske kommunikationschef - fylder 60 år den 31. januar 2010.

Christian Hingelberg har været ansat i Mols-Linien siden den 1. juli 1994 - først som marketingchef og siden 2008 som kommunikationschef.

Han er født og opvokset i Århus, hvor hans familie i mange år drev den kendte guldsmedforretning, som bar familienavnet ’Hingelberg’ på facaden.

Christian Hingelberg startede karrieren med en handelsuddannelse i trælastbranchen, men valgte herefter hurtigt at skifte spor. Han har haft ledende stillinger i flere busselskaber, ligesom han har arbejdet som konsulent, teknisk produktionschef og som tekstforfatter på reklamebureauer i Århus.

Inden Christian Hingelberg kom til Mols-Linien, var han i 10 år ansat hos Højgaard & Schultz Vest, blandt andet som marketingchef.

I dag er Christian Hingelberg ansvarlig for en bred vifte af kommunikations- og serviceopgaver i Mols-Linien. Han er altid det glade og dynamiske midtpunkt, som året rundt formår at samle trådene i den komplekse virksomhed. Han er en vellidt og engageret ambassadør for rederiet i forhold til ledelsen, medarbejderne, kunderne, i søfartskredse og transportbranchen - og i forhold til medierne over hele landet.

Privat bor Christian Hingelberg i Silkeborg. Fritiden bruger han meget gerne med familien i naturen. Han er en ivrig jæger og en fremragende fotograf. Han har blandt andet udstillet billeder fra sine rejser til Grønland, og Mols-Linien nyder også godt af hans fotografiske talent i mange sammenhænge.

Christian Hingelberg er bortrejst på dagen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094