23948sdkhjf

Scania lukker anlæg i Valby

Scania Biler flytter fra Valby til Ishøj for at skabe bedre forhold for både kunder og medarbejdere.
Fra den 1. juli 2010 har Scania Biler flyttet sine aktiviteter på Retortvej i Valby til Industribuen 19 i Ishøj.

Flytningen har ikke givet anledning til personalereduktioner, snarere tvært imod. Ved at flytte aktiviteterne til det store og moderne anlæg i Ishøj sikrer Scania Biler større konkurrenceevne, bedre kvalitet og større serviceudbud.

- Vi er klar over, at enkelte kunder får lidt længere køreafstand til Ishøj end de havde til Valby, siger Scania Bilers servicedirektør Jens Egeskov.

- Vi er dog overbeviste om, at denne ulempe mere end opvejes af de markant bedre forhold og bredere udbud af serviceydelser, som vi kan tilbyde i Ishøj.

- Samtidig er det vigtigt at kunne tilbyde vores medarbejdere et langt bedre arbejdsmiljø på det moderne anlæg i Ishøj, end vi kunne på det 50 år gamle anlæg i Valby.

Bedre service

I Ishøj tilbyder Scania Biler et bredt udbud af One Stop Shopping serviceydelser til hele den samlede transportbranche. Det gælder bl.a. service, vedligeholdelse og reparation af alle typer lastbiler, busser, påhængsvogne og andet transportmateriel, tankreparation, skadesarbejde, syn, vask, glasfiberarbejde, dækservice, kranservice, hydraulikarbejde, udlejning af kundebiler osv. Dertil kommer markant bedre kunde- og chaufførfaciliteter som bl.a. kantine, hvilerum, badefaciliteter, Internetadgang, TV-stue mv.

Efter flytningen af aktiviteterne fra Valby til Ishøj råder Scania Biler over 21 Scania-anlæg i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078