23948sdkhjf

Fulda går ind i vinterdæk

Sidste vinters snefald har øget efterspørgslen efter vinterdæk. Det har fået tyske Fulda til at lave vinterdæk til lastbiler og busser..
Fulda, der er en af Tysklands førende dæk-producenter, præsenterer en ny serie af vinterdæk til lastbiler - Fulda Wintercontrol og Fulda Winterforce.

Fuldas program i lastbildæk har ikke tidligere omfattet vinterdæk.

- Lanceringen af et Fulda-vinterdækprogram skyldes en stigende efterspørgsel fra transportfirmaerne, siger Boris Stevanovic, der er marketingdirektør for lastbildæk hos Goodyear Dunlop Tires Europe, der også står bag Fulda-mærket.

- Sidste vinter blev mange transportfirmaer og vognmænd overrasket over det kraftige snefald og den strenge vinter i store dele af Europa.

- Tusinder af lastbiler kørte fast i sneen, fordi de ikke havde egnede dæk på. Den situation ønsker de ikke gentaget. Derfor er der i år meget fokus på vinterdæk - både fra producenterne og forbrugerne.

- Vi ser også, at myndighederne stiller strengere krav til sikring af lastbilers og turistbussers fortsatte drift såvel som større sikkerhed på glatte veje."

Wintercontrol og Winterforce

Fuldas nye dæk er designet og udviklet til styre- og trækakslerne på lastbiler samt til rutebiler og busser. De giver suveræne træk- og bremseegenskaber under vinterlige og våde vejrforhold. Samtidig har de en god modstandsdygtighed over for skader og et højt kilometertal, lyder det fra producenten.

* Fulda Wintercontrol er et styredæk, men det er også ideelt til montering på alle hjul på rutebiler og turistbusser.

* Fulda Winterforce er et trækdæk til trækaksler, men det er også velegnet til rutebiler og turistbusser, der kører under ekstreme vinterforhold.

Begge dæk fås i de to mest populære størrelser 315/80R22.5 og 295/80R22.5. Dækkene er desuden velegnede som helårsdæk, og de kan mønsteropskæres og regummieres.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078