23948sdkhjf

Stor HFR-aftale med Posten Norge

Den danske trailerproducent HFR Trailer i Rødekro skal levere kærrer, påhængsvogne og chassiser til det norske postvæsens og dets datterselskaber.
Posten Norge og HFR Trailer har indgået en to-årig rammeaftale om levering af 2- og 3-akslede kærrer og påhængsvogne for transport af veksellad samt tilsvarende chassis for opbygning af lukkede lad.

Aftalen omfatter desuden levering af trailere for transport af skibscontainere.

Aftalen gælder for samtlige selskaber i Norden, som er ejet af Posten Norge. Det gælder for eksempel Bring Logistics, Bring Frigoscandia, Bring Express, Nettlast og Posten Transport.

Ligeledes vil Postens underleverandører kunne benytte sig af aftalen.

Mulighed for forlængelse

- Det estimerede volumen er svært at vurdere på grund af situationen i transportsektoren, men det vil selvfølgelig have stor betydning, om Posten Norge vil udnytte sin option om en 2-årig forlængelse af aftalen, siger direktør Ulrik Frederiksen fra HFR Trailer.

- Allerede nu er der indgået ordre på et betydeligt antal vogne. Flere hundrede HFR-produkter ruller i forvejen på de norske veje, så vi er overbeviste om, at vi formål at levere produkter, som Posten Norge bliver fornøjede med.

Blandt HFR’s kunder i Norge kan nævnes ASKO, ICA, Rema 1000, Harlem Transport, Suldal Transport, SKAB Norge og Norsk Scania.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062