23948sdkhjf

Kort nyt om nye lastbiler

Læs om en sønderjysk fødevaretransportør, der køber en entreprenørbil til kørsel i terrænet og om Karsten Hollens fjernbetjening, der styre suge/blæseanlægget samt starte og stoppe lastbilens motor.
Suge/blæsebil til Karsten Hollen

Vognmand Karsten P. Hollen i Døstrup ved Hobro har fået nyt suge/blæseanlæg. Karsten P Hollen der er selvkørende vognmand og kører korn og foderstoffer for Peder P Hedegaard i Nr. Sundby, har netop fået leveret en ny Volvo FH 16-600 fra Volvo Truckcenter i Aalborg.

Suge/blæseanlægget er forsynet med fjernbetjening, hvor alle funktioner på anlægget kan styres, samtidig med at bilen kan startes og stoppes. Herved sparer vognmanden på den dyre dieselolie og behøver ikke at åbne døren til førerhuset ved start og stop i støvede omgivelser. Suge/blæseanlægget er et 6-tommer anlæg i aluminium med renselem i filterkassen og lyddæmpere med udskiftelig indsats. Slusen er med udskiftelige slidplader på endedæksler og forstærket rotor med mangenot i oliemotoren.

Suge/blæseanlægget er det tredje, som Nordjysk Blæser-Service har leveret til Karsten P Hollen, der udtrykker stor tilfredshed med funktionaliteten og ikke mindst holdbarhed på anlægget.

Bilen er leveret af sælger Claus Jacobsen, mens suge/blæseanlægget er fra Nordjysk Blæser-Service i Gistrup. Selve ladopbygningen er fra Skelhøje. Lakering er udført af Nordjysk Autolakering.

Ny Volvo til Erik Jørgensen

Mange kender de blå- og guldfarvede lastbiler fra Christiansfeld, som transporterer landbrugsfødevarer, både som flydende og som fast gods. Virksomheden har også en afdeling der klarer jord- og entreprenørkørsel, og da Erik Jørgensen skulle vælge ny lastbil, faldt valget på Volvo primært på grund af den momentstærke motor og det optimerede brændstofforbrug.

Det er et fokuspunkt for vognmanden.

Den nye lastbil er opbygget i tæt samarbejde med Skifter Lastbil. Erik Jørgensen har hele vejen igennem været nøgleperson for de enkelte produktvalg - lige fra lygter til design på stafferinger. Malerarbejdet er udført af Ingemanns autolak i Padborg.

Selve lastbilen er den optimerede 13 liters 540 hk-version med Globetrotter XL kabine. De 540 hk skal sørge for, at den tandemtrukne trækker kan klare sig i terrænet og sørge for det kraftige hydraulik anlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079