23948sdkhjf

Noer-Gruppen overtager Kent Noer

Kent Noer og Carsten Noer bliver endnu stærkere i Region Syddanmark
Efter tilfredsstillende forhandlinger overtager Noer-Gruppen i Toftlund alle driftsaktiviteter i Kent Noer med hovedsæde i St. Darum ved Esbjerg.

Overtagelsen er med virkning fra 1. januar 2010, hvorefter driftsansvaret for Kent Noers afdelinger i St. Darum og Esbjerg overdrages til Carsten Noer. Dermed styrker Noer-Gruppen sin position i Region Syddanmark inden for køb, salg og reparation af last- og varebiler. Efter overtagelsen vil Noer-Gruppen beskæftige 220 medarbejdere samt omsætte for 450 millioner kroner.

Fremtidssikre familievirksomheden

Baggrunden for overtagelsen er blandt andet et ønske hos Kent Noer om at fremtidssikre den mere end 50 år gamle familievirksomhed og dens medarbejdere bedst muligt. Samtidig ønsker Noer-Gruppen at styrke sit salgs- og servicenetværk i den nordvestlige del af Region Syddanmark, idet efterspørgslen på komplekse salgs- og serviceløsninger er stedse stigende, eftersom kundegruppen de seneste år har ændret sig til færre og større enheder.

Med overtagelsen får Noer-Gruppen nye muligheder for at optimere driften og lønsomheden, og samtidig øge konkurrenceevnen og udbuddet af produkter og løsninger.

Noer-Gruppen får desuden tilført nye kompetencer inden for trailerområdet, og det vil yderligere styrke den samlede virksomhed.

Top-moderne værksteder

Kent Noer råder over et topmoderne person-, vare- og lastbil værksted i St. Darum lidt uden for Esbjerg samt et topmoderne trailerværksted ved havnen i Esbjerg. Dertil kommer flere rullende trailerværksteder til servicering af trailer på stedet i hele Region Syddanmark. Kent Noer vil også fremover forestå den daglige ledelse af afdelingerne

Derudover råder Noer-Gruppen også over faciliteter i Toftlund, Padborg, Kolding, Aabenraa, Haderslev, Vejen og Vamdrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062