23948sdkhjf

KH Onestop har det hele

Masser af nyheder fra KH Onestop-koncernen på Vestfyn Trækker: Nyt køleanlæg, nyt kommunikationsudstyr og nye dekorationer af kølebiler.
KH One Stop har i løbet af det seneste års tid samlet aktiviteterne og slår på Vestfyn Trækker et ekstra slag for sit One Stop-koncept – det hele under ét tag.

- Vi er ét firma, men vi har mange ting på hylderne, siger Kristian Hansen som er marketingansvarlig for koncernen.

På kølesiden lancerer KH OneStop den nye T1200 fra Thermo King, som er et stort skridt fremad for at skåne miljøet. Den nye T-serie er et kølesystem til forvogne, som er både mere brændstofbesparende og støjsvag end Thermo Kings tidligere modeller. Derudover viser KH også forskelligt udstyr til Thermo King, blandt andet temperatur overvågning og positioneringsudstyr.

Sækko Design fremviser dekoration af kølebil med KH isoleringskit, så man kan her kan se et bud en kølebil i den rette kvalitet der overholder alle lovkrav.

KH er også til varme, efter at Padborg-koncernen er blevet forhandler af Eberspächer, og derfor viser forskellige oliefyr. På kommunikations- og positioneringssiden viser KH den nye Qualcomm MCP 200.

- Vi har solgt Qualcomm MCT siden 1991og nogle lastbiler kører stadig med hardwaren – det er lidt af en succeshistorie, siger Kristian Hansen, der oplyser at den nye enhed bl.a. leveres med touch skærm og navigation.

Endelig præsenteres en lang række skillevægge bl.a. fra SafeLoad, da behovet for at transportere varer i forskellige temperaturer er stigende. Med et bredt udvalg af skillevæge er det muligt at tilpasse transporten efter netop det behov man ønsker, bare man har den rette skillevæg til at adskille temperaturen.

- Det er med til at gøre logistikken mere effektiv, når man kan have forskellige typer varer med på samme bil, siger Kristian Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063