23948sdkhjf

Stena Line lancerer verdens største Superfærge

Superfærgen Stena Hollandica er sat i drift på Nordsøen, hvor den skal sejle mellem Harwich og Hook of Holland.
-

Til efteråret kommer den anden superfærge i samme serie - Stena Britannica. De to færger repræsenterer en investering på over tre milliarder kroner.

- De bliver de største færger af sin art i verden, siger Frank Nieuwenhuys, der er Stena Lines freight commercial manager.

- Stena Hollandica har enorm fragtkapacitet med 5.500. Her er der plads til over 300 lastbiler og 230 biler. Færgen er imdrettet med dobbelt deck loading til hurtig ombordstigning og decharge.

- Færgen har fremragende faciliteter for godstransportens chauffører. Der er blandt andet en Truckers Lounge med en bar, buffet-sektion med varme og kolde retter, rummelige afslapningsområde og rygeområde. Færgen har også en biograf, medieværelse og et internet-hjørne. Kunderne kan holde forbindelsen hele turen med gratis wi-fi, mobil modtagelse i overfartstiden og satellit-tv i saloner og kahytter.

Der er 538 kahytter ombord alle med Dux senge, bredere end på standard-færger. Alle kahytter har et moderne badeværelse og større vinduer - i både badeværelse og kahytten.

Der er to daglige afgange på ruten. Overfarten mellem Holland og Storbritannien tager 6,5 timer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078