23948sdkhjf

Strategisk samarbejde mellem J. Lauritzen og Schenker

Rederiet J. Lauritzen A/S har indgået en femårig kontrakt med Schenker for reservedelslogistik til deres skibe verden over.
Aftalen omfatter varemodtagelse, registrering, oplagring og pakning af forsendelser til J. Lauritzens skibe. Sendingerne går til destinationer over hele verden – med Brasilien, USA, Kina, Singapore samt en række sydeuropæiske destinationer blandt de vigtigste.

- J. Lauritzen er ét af Danmarks ældste og mest velrenommerede rederier, så vi er naturligvis glade for det nye samarbejde og ser det som en bekræftelse af vores ekspertise inden for skibsreservedelslogistikken, siger Helge Jensen, der er global product management DB Schenker Marine Parts.

Afdelingen tilbyder logistikløsninger til rederier og shipmanagement-firmaer over hele verden. Med egne hubs på de vigtigste lokationer i Fjernøsten, Europa og USA kan DB Schenker tilbyde lager og distribution fra leverandør til levering om bord på skibe, hvor i verden de end måtte befinde sig. Med et web-baseret online inventory management system kan kunderne til enhver tid se status på en ordre eller en levering til et skib.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063