23948sdkhjf

Scania Biler satser på blokvogne

Bliver nu også servicepartner for materiel fra Nicolas, Scheuerle og Doll.
Scania Biler opruster nu yderligere på det danske marked for sværgods- og specialtransport. Det sker som ny servicepartner for Scheurle, Nicolas og Doll’s produktprogrammer.

Scania Biler blev tidligere i år servicepartner for Broshuis, Noteboom og Pacton, der også leverer blokvogne og specialtrailere på det danske marked.

Den franske Nicolas-koncern har specialiseret sig i produktion af materiel til vindmølletransport, mens Scheuerle producerer blokvogne til flytning af byrder på mange hundrede ton. Tyske Doll har en lang historie med produktion af opbygninger, påhængsvogne og udtrækstrailere til transport af tømmer, langgods og sværgods.

Samles i Århus

Scania Biler har samlet sine aktiviteter for service og reparation af sværgods- og specialmateriel på anlægget i Århus, og her glæder afdelingschef Lars Jensen sig over at kunne tilføje Nicolas, Scheuerle og Doll på listen over samarbejdspartnere.

- Vi har opbygget stor ekspertise på service af specialtrailere og sværgodsmateriel, siger han.

- Vi råder over meget kompetente medarbejdere, det rigtige udstyr og et bredt udvalg af reservedele. Derfor vil vi altid kunne hjælpe kunderne hurtigt og effektivt.

Også Lars Schødt, der er salgschef for Nicolas, Scheuerle og Doll i Skandinavien, glæder sig over det nye samarbejde.

- Scania Biler har den fornødne kompetence og effektivitet, og vi håber, at flere af Scania Bilers afdelinger får samme ekspertise, som de har i Århus. Dermed vil vi kunne tilbyde vores kunder autoriseret service over hele landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078