23948sdkhjf

Scania Biler overtager DS Kranservice

For at styrke sin position på det danske marked for lastbiler og tilhørende transportmateriel har Scania Biler netop overtaget alle driftsaktiviteter i DS Kranservice i Hvidovre.
DS Kranservice beskæftiger sig især med service og reparation af stort set alle kranfabrikater og -typer samt salg af Kesla skovkraner, Laxo tømmerkæpstokke og opbygninger, Intermercato kran- og hydraulisk udstyr samt Alucar opbygnin-ger til skovbiler.

I forbindelse med overtagelsen har Scania Biler ansat de to medarbejdere i DS Kranservice, indehaver John Martinus og hydraulikmekaniker Jesper Wittrock.

- DS Kranservice er en lille, men højt specialiseret virksomhed, der er kendt for at udføre service- og reparationsarbejde af høj kvalitet på kraner og andet hydraulisk udstyr, siger regionschef Henrik Mortensen, Scania Biler.

Fastholder erfaring og kompetence

- Gennem ansættelse af John Martinus og Jesper Wittrock kan vi fastholde den store erfaring og kompetence, som de to har oparbejdet gennem mange år i branchen.

- Samtidig viderefører vi agenturerne på de produkter, som DS Kranservice er kendte for og kan dermed udvide vores sortiment af produkter til vores lastbilkunder yderligere.

Scania Biler er i forvejen forhandler af de slovenske LIV skovkraner, Effer lastbilkraner og en række andre produkter til transportbranchen.

I forbindelse med overtagelsen vil aktiviteterne i DS Kranservice blive overført fra de hidtidige lokaler på Mågevej i Hvidovre til Europas største kombinerede Scania lastbil- og busanlæg på Industribuen i Ishøj. Det vil ske i løbet af juni.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062