23948sdkhjf

Krisepræget regnskab fra Knud Hansen

Knud Hansen A/S, Padborg fik et historisk dårligt regnskab i 2008/2009. Koncernens fem selskaber lægges sammen til to og medarbejderstaben er reduceret med 60 ansatte.
KH Koncernen fremlægger et historisk dårligt regnskab for perioden, der dækker 1. oktober 2008 til 30.september 2009. Underskuddet blev på 10 millioner kroner.

"Underskuddet skyldes primært den igangværende finanskrises indvirkning på det danske transporterhverv," hedder det i en meddelelse fra koncernen.

"Behovet for nye lastbiler og trailere i Europa er i 2009 faldet op imod 80 procent. Det har betydet, at selskabets omsætning af nye produkter ligeledes er faldet med op imod 80 procent. Det tilhørende monteringsarbejde er udeblevet, og det har påvirket værkstedsdriften negativt."

"Dette faktum kombineret med en generelt lavere efterspørgsel på værkstedsarbejde og øvrigt ekstraudstyr, har fremkaldt behovet for en drastisk tilpasning af selskabets medarbejderstab, som hen over regnskabsåret er reduceret fra 200 medarbejdere til i dag 140 medarbejdere."

Selskaber fusioneret

Efter regnskabsårets afslutning er det besluttet at fusionere driftsselskaberne Knud Hansen Kommunikation, Knud Hansen Service og Sækko Presenning ind i KH One Stop A/S, det tidligere Knud Hansen Køleanlæg A/S. Håbet er at opnå de fulde synergieffekter af koncernens One Stop koncept.

Herefter består Knud Hansen A/S således af KH One Stop A/S og KH Ejendomme A/S

One Stop koncept

Knud Hansen koncernens One Stop koncept er et koncept, der tilbyder transportbranchen at forestå al reparation og styring heraf ved blot én henvendelse til en af koncernens afdelinger i henholdsvis København, Odense, Vejle, Brabrand eller Padborg, ligesom alle serviceydelser tilbydes gennem et landsdækkende net af mobile servicevogne.

One Stop konceptet giver kunderne mulighed for at få koncernens ydelser ét sted, hvilket betyder, at tiden, hvor materiellet holder stille, reduceres og produktiviteten optimeres.

Forventningerne til 2010

"Forventningerne til det igangværende regnskabsår er beskedne om end markedet langsomt synes at bedre sig", skriver koncernens ledelse i meddelelsen.

"Den forestående fusion af driftsselskaberne samt yderligere igangsatte kapacitetstilpasninger forventes at medvirke til et kraftigt forbedret resultat for indeværende regnskabsår."
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093