23948sdkhjf

Blue Water udvider havneaktiviteterne

Udvidelserne finder sted på Lolland-Falster og omfatter skibsmægleri, befragtning, stevedoring samt terminal- og pakhusforretning.
Blue Water får egne kontorer på havnene i Nakskov, Rødby og Bandholm, mens blandt andet Orehoved og Nykøbing Falster vil blive serviceret af Blue Waters egne folk eller igennem lokale samarbejdspartnere.

- Med denne nye struktur kan vi tilbyde det bedst dækkende skibsagentprodukt i Danmark, siger Søren Stougaard, som er ansvarlig for Blue Waters skibsmæglervirksomhed i Danmark.

- Vores nye aktiviteter på Lolland-Falster hænger blandt andet sammen med regionens store anlægsaktiviteter i forbindelse med Femern-projektet, men skal samtidig ses som en naturlig styrkelse af vores nuværende setup i hele regionen.

Fra årsskiftet har Blue Water desuden overtaget den daglige drift samt salgs- og markedsføringen af Bandholm Havn. Derudover er firmaet allerede til stede i regionen med kontor i Rødby, hvorfra der tilbydes transport- og logistikløsninger til kunderne. I alt har Blue Water 16 danske kontorer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078