23948sdkhjf

Besko øger fokus på teknisk support

Besko har pr. 2. februar 2015 ansat Michael Jensen som ny teknisk chef.
Michael Jensen får ansvaret for at sikre kvaliteten af den tekniske support. Beskos tekniske afdeling består af fire medarbejdere, og ambitionen er, at den skal være branchens fortrukne valg, både når det gælder tekniske spørgsmål og ønsket om efteruddannelse inden for alle typer af ABS, EBS og multidiagnose af tunge køretøjer.

Teknisk support er desuden ansvarlig for at servicere danske BPW-serviceværksteder og at tilbyde kurser hos Besko og ude hos kunden.

Solid erfaring fra branchen

Michael Jensen har solid brancheerfaring. Han har været ni år ved Arla Foods, først som værkstedsleder og senere som serviceinspektør og indkøber på kørende materiel.

I 2008 blev han ansat som teknisk chef hos Europart i Kolding. Senest har Michael Jensen været hos Wabco som technical supporter for eftermarkedet.

Stort aktiv for kunderne

- Jeg er utrolig glad for at have fået Michael ombord hos Besko, siger driftschef Kim B. Jepsen.

- Han er super kompetent på det tekniske felt, og han er et kendt ansigt ude hos vores kunder. Der er ingen tvivl om, at han vil blive et stort aktiv for vores kunder. De vil altid kvit og frit kunne trække på den viden, der er i vores tekniske afdeling.

Tilbehør til tunge køretøjer

Besko lagerfører stort set alt inden for reservedele og tilbehør til lastbiler, busser, påhængs- og sættevogne.

Besko har afdelinger i Aalborg, Aarhus, Herning, Kolding, Padborg, Esbjerg, Odense, Greve og Næstved.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094