23948sdkhjf

Palfinger i aktion efter stormen Egon

Poul Schou fik brug for den nyindkøbte Palfinger-kran, efter at stormen Egon også nåede Odense.
En vrissen herre ved navn Egon har givet travlhed hos transportfirmaet Poul Schou, der har base i Odense. I forbindelse med den kraftige storm Egon forrige weekend havde et antal tagplader på Carl Blochsvej 7 i Odense revet sig løs, og Poul Schou fik derfor til opgave at inspicere skadernes omfang.

Netop denne dag var første tur for firmaets nye opbygning, hvor en Palfinger PK 200.002L-SH er monteret på en ny Scania 580 med Euro 6 motor. Kranen udmærker sig ved at have en rækkevidde på over 45 meter - og var derfor selvskreven til opgaven.

Der er indtil nu kun leveret to stk. i Danmark af den kæmpemæssige kran, og Poul Schou er blot den anden transportvirksomhed i Danmark, der nu råder over denne kran, som er specielt designet til at kunne komme til selv de mest krævende steder – som for eksempel på Carl Blochsvej. Den første leverance gik til Avas, Aalborg Vognmandsforretning. PK 200.002L-SH har en løftekapacitet på over 150 ton/meter, en rækkevidde på 25.6 meter og er udstyret med otte hydrauliske udskydere.

Med den nyudviklede Fly-jib PJ 300 L har kranen en hydraulisk rækkevidde på over 45 meter, og den er dermed et stærkt alternativ til mobilkraner.

Viste sit værd

PK 200.002L-SH har sin store force ved også at kunne arbejde på steder, hvor der er kun er lidt plads. Kranens elektroniske system sørger for 100 procents overvågning i alle arm-positioner og ved alle støttebens positioner.

Alle disse komponenter er udstyret med elektroniske målesystemer, som via et avanceret Can-Bus system meddeler kranens elektroniske system deres individuelle position.

- Det er en stor investering for vores virksomhed, men allerede den første dag har kranen jo vist sit værd for os, siger kørselsleder Henrik Møller Christiansen fra Poul Schou A/S, som sammen med kranfører Kenneth Lohman løste opgaven til punkt og prikke på Carl Blochsvej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078