23948sdkhjf

Specialbygget DAF med dolly

Oles Trucking i Rødby har fået en ny specialbygget DAF.
Ferrari-Ole, som vognmand Ole Christensen også kaldes, har netop fået et helt nyt vogntog, en special bygget DAF XF 510 FAR SS C AS -T og en Kel-Berg 2-akslet dolly.

Oles Trucking er en spændende vognmandsforretning, der ud over de daglige transportopgaver for Post Danmark, også kører med specialopgaver for Ferrari. Han kører rundt med Ferrari Danmarks specialbyggede trailer, som blandt andet har plads til tre racerbiler.

Ole holder til i Rødby på Lolland og har en stor vognpark, som desuden beskæftiger sig med kørsel i Sverige, Finland og Belgien.

Den nye DAF

Den nye DAF er udstyret med en MX-13, 6-cylindret, 12,9 liter, Euro 6 dieselmotor med en effekt på 375 kW (510 hk). Bilen er udstyret med fuld AS Tronic, 12-trins automatisk gearkasse med direkte kobling.

Førerhuset er Super Space Cab. Opbygningen i førerhuset er Rustica og er med indtræksfarve Earth, luftaffjedret Super Air førersæde med høj ryg med justerbar skulderstøtte. Sæde med to varmeindstillinger.

Bilen har to brændstoftanke på henholdsvis 750 og 620 liter samt en AdBlue-tank på 90 liter.

Kel-Berg dolly

Ole har også fået en Kel-Berg dolly opbygget på et chassis, som er opsvejst i I-profil med stærke tværvanger og forstærkninger. Akslerne er 2 x 9 ton SAF-aksel med skivebremse og original SAF-luftaffjedring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078