23948sdkhjf

Snekæder, koblinger og masser af IT

Når de besøgende møder op på Transport 2015 i Herning vil de møde over 230 udstillere i ni udstillingshaller med nye løsninger inden transportmateriel. Lige fra snekæder til koblinger og IT.
Snekæder og koblinger er firmaet VBG kendt, og på transportmessen præsenterer de en ny generation af deres populære 795-kobling. Den har fået navnet 795 V-2 er designet til tunge kærrer, hængere med boggiaksel og dollies med trækøje. Chaufføren kan glæde sig over, at den nye kobling kommer med fangmundsforlænger.

- Det bliver nemmere at ramme rigtigt ved indstyringen, forklarer adm. direktør Per Mikkelsen fra VBG.

- Dermed vil vognmændene reducere skader på deres udstyr, hvis uheldet skulle være ude. Den nye kobling er også lettere end sin forgænger og fremstillet af et stærkere materiale.

VBG melder om spændende nyt fra det automatiske snekædesystem Onspot. De nye snekæder er 29 procent lettere end den tidligere generation, hvilket muliggør højere nyttelast og reducerer risikoen for overlast.

Ny IT-leverandør

På Transport 2015 vil 28 udstillere vise IT-løsninger. Nyeste skud på den stamme er PTV Group, som benytter transportmessen til at præsentere sig på det danske marked. Virksomheden fremviser deres logistikløsninger, som har sin styrke i ruteoptimering og distributionsstruktur inden for både personbefordring og godstransport.

- Der stilles store krav til transportørerne i dag. At bringe personer og gods hurtigt og sikkert frem uden høje omkostninger kan være svært, men det er netop her vi har vores styrker, siger Marcel de Haas fra PTV.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078