23948sdkhjf

Mere sikkerhed på OK’s dieselkort

Som den første i branchen kan energiselskabet OK nu tilbyde et betalingskort, der er udstyret med en chip, som er umulig at kopiere.

Af Jesper B. Nielsen

OK lancerer nu et nyt, forbedret OK Truck Diesel-kort, der er udstyret med chip, som ikke kan kopieres, og som kan tilpasses den enkelte vognmands behov.

- Det er markedets mest sikre chipkort, som vi nu tager i brug, siger Henrik Guldmann, produktchef i OK. Han håber, at kunderne vil få en oplevelse af større tryghed i forbindelse med tankninger

Nemt og sikkert

OK Truck Diesel-kortet vil fortsat være med magnetstribe, som chauffører ofte benytter, når de for eksempel krydser Storebæltsbroen og Øresundsbroen; men ved tankninger på OK’s Truck Diesel station i Danmark vil chaufførerne fremover skulle benytte sig af chippen på kortet.

- I modsætning til magnetstribe-kort kan man ikke kopiere den information, der ligger i chippen, fortæller Henrik Guldmann.

- Der vil heller ikke være samme slitage som ved kort med magnetstribe. Dermed vil der være færre fejllæsninger.

- Vores koncept giver sikkerhed mod skimming og mod kopiering af kort. Chippen kan ikke kopieres, og derfor kan uvedkommende ganske enkelt ikke benytte kortet, da OK Truck Diesel-stationerne kun vil aflæse chippen og ikke magnetstriben.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062