23948sdkhjf

Nyt om navne

Kort nyt om de seneste ansættelser. Her om FKB, DTL, KH Onestop, Volvo og Thyborøn.
Fyns Karosseribyg

Per Asp er pr. 1. februar 2015 tiltrådt som salgskonsulent i FKB Trading. Per Asp skal primært stå for det opsøgende salg i Jylland. Han skal markedsføre FKB Tradings egne produkter sammen med produkter fra Meiller, Närko og SOR. Per Asp har de seneste fem år arbejdet med salg af Fiats varebilsprogram hos Jørgen Laursen A/S i Midt- og Nordvestjylland. Han har tidligere arbejdet med salg af køretøjer og beslægtede produkter i det tunge segment blandt andet hos Scania Danmark, CNA Handel, Carrier Transicold, Knud Hansen og Fuso Trucks.

DTL - Danske Vognmænd

Kurt Rinhack er pr. 1. marts 2015 ansat som regionskonsulent i Viborg og leder for DTLs undervisning og vognmandkursus. Kurt har stor erfaring indenfor transport og logistikområdet. Han har tidligere arbejdet som faglærer og konsulent ved AMU Syd, AMU Djursland og senest ved Aarhus Tech. Gennem sidstnævnte stilling har han stiftet bekendtskab med DTL og samarbejdet med Østjyllands Vognmandsforening om afholdelse af "Vognmandens Dag" i Aarhus.

KH OneStop

Jan Kristensen, 37 år, er pr. 1. februar 2015 tiltrådt en stilling hos KH OneStop i Padborg som salgskonsulent for distrikt Sydjylland, Fyn og Nordtyskland. Jan er uddannet lastvognsmekaniker og er hentet fra KH OneStops egne rækker, hvor han har været ansat i over syv år. De første fire år har været beskæftiget som trailermekaniker, de seneste tre år har han arbejdet som kølemekaniker.

Volvo Truck Center

René Holbech Bierlich, 54 år, har pr. 23. februar 2015 tiltrådt stillingen som filial- og servicechef hos Volvo Truck Center Taastrup. René kommer med erfaring fra lastbil- og transportbranchen fra blandt andet en stilling som senior technical manager ved Kim Johansen Transport. Her havde René ansvaret for den tekniske vedligeholdelse, værkstedsdrift, indkøb, kontrakter mv. Derudover har René stor erfaring med optimering af produktion og Lean-processer fra tidligere job.

Thyborøn Havn

Christian Vrist er ansat som teknisk chefi Thyborøn Havn. Han tiltråder den 1. marts 2015. Christian Vrist er uddannet tømrer, men har også en mastergrad i ledelse fra Aarhus Universitet. Christian Vrist har siden 2001 haft egen rådgivningsvirksomhed indenfor byggeriet, hvilken han har drevet fra sin bopæl i Harboøre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111