23948sdkhjf

Vognmandsforening vil ikke fusioneres

Nordre Birks Vognmandsforening i Nordsjælland har sagt pænt nej tak til at fusionere med Kjøbenhavns Vognmandslaug.
På generalforsamlingen for Nordre Birks Vognmandsforening blev det til et enstemmig nej til Kjøbenhavns Vognmandslaug, som på det seneste har genoptaget invitationen om et tættere organisatorisk samarbejde. Helst i form af en fusion.

Beslutningen blev truffet ved en håndsoprækning, hvor alle var for at bevare den organisatoriske selvstændighed og ingen imod. Forinden havde formand Ole Frederiksen direkte spurgt generalforsamlingen, om det var en god ide at arbejde for en eventuel sammenslutning.

Det var en særdeles tilfreds formand, som efter generalforsamlingen konstaterede den 100 procent brede enighed om at bevare Nordre Birk som en selvstændighed vognmandsforening.

- Vi håber dog at kunne fortsætte det gode og fornuftige samarbejde med Lauget. Også selv det hverken blev til forlovelse eller ægteskab, siger Ole Frederiksen.

Mange nye medlemmer
På generalforsamlingen kunne formanden glæde sig over, at de lidt bedre tider for transporterhvervet også afspejlede sig i Nordre Birk.

I løbet af det seneste år har foreningen fået 16 nye medlemmer. Noget af en rekord. Andre foreninger slås med tilbagegang i medlemstallet. Aktuelt har Nordre Birk godt 150 aktive medlemmer.

- Nu kommer de gode resultater ikke af sig selv, sagde Ole Frederiksen.

- Bestyrelsen og andre gode kræfter har virkelig været oppe på mærkerne og haft fat i mulige medlemmer. Det er lykkedes at få flere med i fællesskabet i Nordre Birk, som er en stabil og velfungerende forening med en sund økonomi.

- På vitale punkter har vi det lidt bedre end andre vognmandsforeninger, og det er vi stolte af. Vi er i den grad rustet til alle aktuelle og kommende udfordringer.

Ole Frederiksen kunne på generalforsamlingsdagen fejre, at han har siddet 35 år i vognmandsforeningens bestyrelse. Heraf de seneste otte år som formand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1